Naiseus-kauneus-voimavara

Uutta ja ihanaa....

Keskiviikko 30.11.2016 - Minna


Tänään on se suuri päivä kun iS CLINCAL- ihonhoitosarja rantautuu hoitolaan. Cosmocat on ensimmäinen hoitola suomessa jolla on iS CLINICAL- tuotteet jälleenmyynnissä ja käytössä!

Tämän sarjan kanssa se oli rakkautta ensisilmäyksellä kun sain tuotteet kokeiluun! Se tunne ja vaikutus ihossa ensimmäisestä kerrasta lähtien oli koko elämäni vaikuttavin kokemus ihonhoidon saralla! En koskaan olisi uskonut jotta ihonhoitotuotteet pystyvät pelkästään ilman koneita ja laitteita saamaan iholle sen puhtauden, kirkkauden, kuulauden, kiinteyden ja kosteutuksen! Hydra Facial laite vei sydämeni kokonaan ja niin vei tämä ihonhoitosarjakin! Ja kun nämä kaksi vielä yhdistää niin ollaan oikeasti aika ison mullistuksen äärellä kauneudenhoidon saralla! Maahantuojan mukaan oli lehdistönkin edustajat olleet mykistyneitä sarjan lanseeraustilaisuudessa! Voin hyvin samaistua heihin, jopa minä menin sanattomaksi ja vain silittelin omaa poskeani ensimmäisen kotihoito kerran jälkeen...iho on tuntunut joskus ennen teinivuosia viimeksi tältä....ja se oli vasta yksi normi iltapuhdistus kerta! Nyt tulokset vain paranee ja paranee jokaisen käyttökerran myötä...mustapäät ovat tiessään, iho on kauniin ja terveen värinen, kirjavuus on kadonnut ja uskaltauduin ihmisten ilmoille jopa ilman meikin ujetta kasvoilla!  Ripsiväriä kyllä laitoin! En olisi koskaan uskonut et  minun iho voisi olla monen tunnin ulkoilun jälkeen tasaisen värinen kaunis pakkasen rusotus poskilla...terveen ja raikkaan näköinen sen entisen "kirjava kuin maatiaskissan selkä"- efektien jälkeen! 

Tuotteet tulevat pienissä erissä ja täydentyy koko ajan! Samoin teemme hoitokokonaisuuden jolla saamme yhdistettynä Hydra Facial hoitoon lisää potkua!

Laittelen taas lisää tietoa mitä meillä tapahtuu....joulu lähestyy ja lahjakortti on aika kiva henkilökohtainen lahjaidea...vink vink 😉😉😉

Aurinkoa päivääsi 🌞

Avainsanat: iS CLINICAL, tehokkaat tuotteet, ensimmäinen suomessa, parasta kauneudenhoitoa


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini