Naiseus-kauneus-voimavara

KEVÄT- uudistumisen aikaa

Keskiviikko 11.4.2018 klo 16:33 - -Minna

Ihanaa aurinkoista päivää kaikille :)

Vihdoinkin aurinko alkaa meitä helliä lämmöllään ja valoisuudellaan.

Viime syksy ja tämä kevät on ollut ihonhoidolle yksi haastavimmista vuosista ja vuoden ajoista. Kelien nopeat vaihtelut, pimeys, valottomuus...kaikki ovat jättäneet jäljet ihoon. Ja nyt kun aurinko vihdoin paistaa niin sitä ahmitaan täysillä ja taas uudet ongelmat odottavat ovella.

Laskeskelin tuossa, että valmistuin kosmetologiksi vuonna 1992 ja vuosia on siis tällä alalla kertynyt, mutta intohimo uusiin ihaniin purkkeihin ja tuotteisiin ei vaan laannu. Kaikki uusi ja ihana kiiinnostaa aina vaan ja on kuin joulu olisi kun taas jonkun uuden paketin saa uutuuksia avattavaksi.

Uudeksi intohimoksi on noussut ihon ongelmat ja mikä niiden syntyyn vaikuttaa, mistä ne saa alkunsa ja kuinka niitä hoitaa. Todennäköisesti ilmansaasteet, hektinen elämäntapa, kiire, stressi ja ravinnon köyhtyminen tekee ja tuo eteen uusia haasteita myös ihonhoidossa. Ihot on herkempiä, ihottumia, näppyjä ja vaikka mitä oireilua alkaa ihosta löytyä. Niihin avun antaminen ja tulosten saaminen tuo suurta onnistumisen iloa elämässä. Asiakkaan ilme kun hoito on purrut ja iho näyttää siltä kun sen pitääkin rauhalliselta ja terveeltä.

Olen tosiaan paljon pohtinut ja etsinyt tietoa ihonhoitamisesta sisäisesti. Mitä pidempään alalla olen ollut, sitä varmempi olen siitä, että se mitä syömme ja olemme näkyy suoraan ihossa.

Kun olemme stressin vaivaamia iho kukkii ja ärtyy kaikesta....kun syömme huonosti tai nukumme huonosti, sama juttu. Mutta kun mieli voi hyvin ihokin voi hyvin. Psorissa ja atopiassa ollaan jo myönnetty, että henkinen hyvinvointi vaikuttaa (myös määrätyt ruoka-aineet) ihotaudin ärhäkkyyteen tai herkkyystasoon.

Tästä innostuneena olen testaillut kaikki mahdolliset eteeni tuodut ja tulleet ravintolisät ja öljyt ja marjajauheet....jotka ehken ovat hetkellisesti antaneet apua atopiaani ja ihon vanhenemisen merkkeihin...liekkö sitten alun innostusta kun tuntuu, että hetken saa apua ja siinä apu sitten onkin. Marjajauheet olen ottanut käyttöön smoothieen, mutta kotimaisina ruokakaupoista saatavina versioina. Kylmäkuivatut jauheet ovat parhaita ja niissä on ravintoaineita eniten tallella. Meinasin jo etsinnässäni luovuttaa kunnes Pauliina (edellisen mineraalimeikkisarjan maahatuoja) otti ja soitti ja nauroi, että tuli pakottava tarve soittaa iloiselle itärajalle uusia suuria uutisia. Hän oli perustanut uudet maahantuonnin ravintolisille ja nimenomaa ihon hoitoon kohditettujen ravintolisien. Tällöin kuulin ensimmäisen kerran ADP- ravintolisistä...edellisenä päivänä jolloin siis luovutin jo uskoni löytää apua omaan ihooni...olin Instassa nähnyt ihanan kuvan ja ihmetellyt oliko se voide vai mikä paketti...kaunis se oli ja kuinkas sattuikaan se kuva oli juuri näiden tuotteiden kuva. Johdatusta vai mitä? Nauroimme Pauliinan kanssa sattumalle.

Tutustuin tuotteisiin ja luin niistä kaiken mitä vain eteeni sain ja luotto Pauliinaan on monien vuosien ajalta kova jotenka tiedän, että hän ei tuo mitä tahansa tuotteita meidän käytettäväksi.

Tuotteista löydät lisää infoa tuote/sarjat valikosta, mutta nyt tuotteisiin tutustuttuani ja otettuani ne käyttöön olen ihmetellyt oliko elimistössäni puutetila näin kova koska jo muutaman päivän käytön jälkeen iho muistuttaa normaalia :) jota se ei viime syksyn jälkeen ole ollut päivääkään.

Itselläni kilpparin vajaatoiminta antaa omat haasteet aina ravintolisien kokeiluun kun jostain kumman syystä kilpparini ei tykkää jodi pitoisista tuotteista yhtään...ahdistava palan tunne on välittömästi kurkussa ja kierrokset menee lujempaa kuin hammasporassa...jodia pitäisi nimeomaa syödä mutta kaipa saan tarvittavan jodi määrän ruuastani. Kilpparini on sinällään aika hauskuttava kaveri kun ei toimi niinkuin aina olettaisi...toinen puoli on siis täysin toimimaton ja toinen puoli hetkittäin luulee toimivansa toisenkin puolikkaan edestä..ota siitä sitten selvä missä mennään ja täsmää siihen sitten lääkitystä kohilleen. Jotenka miun kohdalla lääkitys kohdillaan todellakin tarkoittaa sitä :)

Nämä tuotteet ovat antaneet kilpparille hengähdystaukoa sekoilusta ja olo on normaali. Iho kiittää eikä kutise...päinvastoin tuntuu, että päivä päivältä vain kiinteytyy ja kaunistuu. Aivan uskomatonta.

Nyt olen samaan aikaan kokeillut ja etsinut hoitolasarjaksi mahdollisimman puhdasta ja luonnonmukaista sarjaa ja toisaalta taas tehokasta ja toimivaa sarajaa ihon ikääntymis ja pigmentoitumista hoitamaan.

Ekopharman ihanat tuotteet ovat olleet testissä nyt vajaan viikon ja ihastuin niiden tuoksuun ja koostumuksiin. Mieleen tulee kesä...äidillä oli jotain voiteita jotka tuoksui samalta...tunne kuin olisi pikkutyttö äidin meikkipussilla tuli vahvasti mieleen. Tuotteet tuntuvat hyvältä, imeytyyvät ihoon kuin unelma ja jopa minulle moni allergiselle tuotteet sopivat eikä ole aiheuttanut mitään oireilua...olen siis hyvin positiivisella mielin.

Tänään posti toi Medik8- sarjann a-vitamiiini sarjan tuotteita kokeiluun ja ensi kosketus oli aika huikea kokemus.....tätä wau efektiä olen odottanut.....uusi innovatiivinen retinoli voide toimii kun unelma, huolimatta kipua aiheuttavan korkeasta hinnastaan. Tuote on joka sentin arvoinen. Ensi kosketus siis aivan huikea jotenka nyt käyttöön ja lisää käyttäjä kokemuksia laittelen kun tuotteita olen pidemmän aikaa käyttänyt...samalla paljastan tämän ihanan salaisen voiteen <3

Nyt nauttimaan hetkeksi vielä auringon hellivästä lämmöstä ja muistetaanhan suojautua siltä paahtavalta säteilyltä mitä tuo ihana mollukka tuolta taivaalta valon ja lämmön mukana tuo.

Aurinkoa päivääsi ja ole kuulolla.....lisää seuraa...... :) <3

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ravintolisät, uusia sarjoja kokeilussa,

Uusi vuosi, uudet kujeet....

Keskiviikko 3.1.2018 klo 20:33 - Minna

Hyvää kuluvaa uutta vuotta kaikille!

Uusi vuosi on alkanut vauhdikkaasti ja uusia tuulia haistellen ja miettien mitä haluan teille ihanat asiakkaani tarjota...parasta edelleenkin ja vain parasta.

Viime vuosi oli monille rankka ja isojenkin muutosten vuosi, henkisen heräämisen vuosi tai havahtumisen vuosi siihen ovatko asiat niinkuin haluan niiden olevan tai niinkuin oikein on.

Tämä vuosi on nyt toteutumisen ja tekemisen, sadon korjuun vuosi. Viime vuonna havaihduimme monessa asiassa, että näin ei voi jatkua.2018 on nyt korjaamisen vuosi, uuden syntymän ja oikeudenmukaisuuden vuosi. Hyvän on aika voittaa paha.

Uusi vuosi tuokoon kaikkea hyvää, uutta, ihanaa ja kaunista elämääsi. Rauhaa ja rakkautta vuodelle 2018 toivottaen Minna ❤

P.s pikkuhiljaa uutuuksia tulossa.....niistä lisää heti kun tuotteet ovat saapuneet hoitolaan.....🤗 eli ihanaa ja kauneutta luvassa roppakaupalla ❤❤❤

Kommentoi kirjoitusta.

Kevät synnyttää uutta....

Maanantai 23.1.2017 - -Minna

Hyvää uutta vuotta kaikille. Joulun seutu ja hieman uuden vuoden puolellekkin meni sairastaessa. Flunssa onnistui kaatamaan minutkin ja siinä hurahtikin sitten useampi viikko potiessa jos minkin asteista flunnssaa ja a-virusta, päättyen kuitenkin reippaaseen antibioottikuuriin jolla tauti vihdoin taltutettiin.

Nyt kuitenkin keväisen valon myötä alkaa voimat pikkuhiljaa olla ennallaan ja uusi vuosi on saanut vauhdikkaan alun. Valon määrä kasvaa ja sen kautta mielenvirkeys ja mieliala! Ihanaa!

Kipeänä ollessaan ehtii pohtia monen moisia ajatuksia niin elämästä kuin myös omasta hyvinvoinnistaan!

Joulun alla kun olin kipeä ja alkoi tuntua jotta meidän joulu on tässä niin rakkaat lapseni ottivat ja yllättivät parhaimmalla joululahjalla mitä kuvitella saattaa....he tekivät suurimman osan joulusiivouksesta..voitte kuvitella jotta sanattomaksi menin, onnen kyyneleet silmissä voimieni mukaan autoin siinä missä jaksoin. Aivan parhautta!

Se pisti miettimään kun itsellä oli suunnitelmat tehdä sitä tätä ja tuota ja sitten sängyn pohjalla pettymyksen tunne oli suuri kun ei vain voimat riittäneet. Mutta eikös sitä sanota jotta lapset tekevät joulun ja tänän vuonna se meillä oli juuri niin.  Ennen kun lapset olivat pieniä joulu syntyi siitä lasten odotuksesta ja jännityksestä, ilosta....nyt lapset tekivät sananmukaisesti sen joulun. Upea tunne!Ja vaikka olinkin kipeänä ja ehken joulu ja lahjojen osto ei mennyt niinkuin olin ajatellut niin tiedättekö joulu todellakin tuli silti ja ihan yhtä ihanana kuin aina!

Lumisade ulkona sai varmaan jouluiset tunnelmat tänään taasen pintaan, mutta pakko myöntää jotta vuoden vaihteen tapahtumat saivat muutenkin aika tunteikkaaksi. Vanhin lapseni lähti armeijaan ja minut yllätti äitinä se tunteiden myrsky ja vyöry minkä se äidin sisällä ja sydämessä sai aikaan....äidin pikkuinen ei olekkaan enää niin pieni....äidin pieni sinne lähti ja mies sieltä tulee aikanaan takaisin. Samalla heräsi tunne jotta olenko osannut opettaa ja antaa lapselleni eväät pärjätä maailmassa....nyt jo tammikuun loppua käydessä olen todellakin saanut olla jokaikinen päivä ylpeä lapsestani ja hän jaksaa ilahduttaa ja yllättää minut joka päivä uudelleen ja uudelleen. Olisiko tämä sitä äidin onnistumisen riemua. Suhteemme on saanut aivan oman uuden ihanan syvyyden, näin koen!

Uusi vuosi ja paljon uusia asioita, uusia alkuja...nyt vain mennään ehken sinne ihon alle kosmetologin vinkkelistä katsottuna.

Sairastaessa alkoi miettiä myös tulevaisuuttaan ja terveyttään...haluaisi olla, elää lastensa ja puolison rinnalla mahdollisimman täysipainoista elämää ja mahdollisimman kauan, eikä vain? Mitä sitten tulisi tehdä jotta terveys säilyy tai sitä voisi parantaa?

Ravintovalmentaja koulutus on laittanut omat rattaat päänsisällä pyörimään jopa heittämään härän pyllyä..toisaalta saa tietoa, mutta toisaalta tieto tuo todellakin tuskaa...kuinka kaiken takana aina tuntuu olevan politiikka ja markkinavoimat vallallaan...kuka määrittää meidän yleiset ravintosuositukset ja millä oikeudella....kuka niistä päätöksistä kantaa vastuun...onko ne oikein ja mikä tärkeintä onko ne oikeasti meidän terveyttä parantavia? Hetkittäin tuntuu jotta päästä nousee savu näitä miettiessä ja pohtiessa ollaanko valtakunnallisissa ravintosuosituksissa enää oikealla asialla?

Uskon jotta tällä kaikella infonmäärällä mitä nykyisin saadaan voidaan myös kyseenalaistaa hieman yleisiä pinttyneitä käsityksiä ja ajatusmalleja. Nythän jopa myönnetään ikuisen kiistakapulan eli margariininkin osalta jotta kyse taisikin loppujen lopuksi olla vain markkinavoimien sysäämä terveysvaikutus myynnin lisäämiseksi. Nyt meitä on aivopesty kymmeniä vuosia margariiniin käyttöön ja nämä uskomukset ja tavat on vaikea yks kaks mennä kyseenalaistamaan tai varsinkaan niitä muuttamaan. Nyt kun tämän ajatusmallin ja margariiniin markkinoille alunperin tuoneet eivät enää ole vaikuttamassa niin nyt vihdoin hekin alkavat myöntää, että kyseessä olikin vain markkinakikka. Tehtiinkö markkinaa ja myyntiä kuitenkin ihmisten terveyden kustannuksella! Kuka oikeasti välittää siitä mikä on terveellistä mitä ihmiset syö!

Onneksi ihmiset on nykyisin niin valistuneita ja osaavat etsiä oikeaa tietoa ja mikä tärkeintä kuunnella omaa kroppaansa mitä se meille viestittää...mistä huono oloni johtuu...miksi olo on tämmöinen..johtopäätösellä mitä voin tehdä parantaakseni yleistä hyvinvointiani ja kroppani kuntoa! Jossain määrin tästäkin on tullut taasen ihan hurmiota vastaava muoti-ilmiö ja tässä olisi taas osattava etsiä, löytää juuri se oikea tieto ja itselle sopiva tie. Vaihtoehtojahan on maailma pullollaan. Mennäänkö taas ojasta allikkoon?

Oma tieni ja vaihtoehtoni löytyi uuden vuoden lupauksia miettiessä...lupasin hiljaa mielessäni vapauttaa itseni ikuisesta laihduttamiset ikeestä...vain hiljaa mielessäni ettei vaan kukaan muu kuule jos petän lupaukseni ja sorrunkin taas kokeilemaan jotain kuuria.....uusinta uutta mikä laihduttaa 10 kiloa viikossa ;) vaikka oloni on hyvä ja mietin onko minulla loppujen lopuksi edes tarvetta laiduttaa!

Päätin hetkeksi lopettaa kaikki ravintolisät, tehdä mahdollisimman ravinteikasta kotiruokaa, juoda enemmän, ulkoilla ja liikkua päivittäin, antaa itselleni aikaa myös lepoon hyvällä omallatunnolla ja nauttia elämästä, olla armollisempi itseäni kohtaan.....nauttia raikkaasta kauniista luonnosta, elämän pienistä iloista, lapsistani niin kauan kun he vielä kotona ovat ja elävät, nauttia perheestä, yhdessäolosta, rauhottua ja keskittyä kuuntelemaan kun jollain on asiaa....menin aina vain pintaa syvemmälle ja syvemmälle....en tiedä luokitellaanko tämäkin jonkinlaiseksi kuuriksi, minä kutsun sitä heräämiseksi elämään! Aloin elää normaalia elämää ilman ainaista suorittamista!

Mitä tästä päätöksestä on nyt vajaassa kuukaudessa seurannut ja säilynyt..onko tämä päätös pitänyt?

Hassua kyllä vaatteet ovat löysemmät (vai johtuisiko siitä,että ostin numeroa isomman toppatakin), olo on huikean hieno, kroppa kertoo mistä tykkää ja mistä ei, milloin hölkätään lenkillä milloin ei, milloin kahvi maistuu hyvälle milloin ei....mieli on virkeä, perhe tykkää (miten se vanha sanonta meni jotta perhe voi niin hyvin kun äiti voi) kun äiti on rauhallisempi, leppoisampi ja läsnä...ennen oli kauhea kiire ja hoppu ja monta rautaa tulessa....niin on nytkin monta rautaa tulessa mutta huomaan jotta asiat kerrallan järjestyy ja saa tehtyä rauhassakin. Ihana tunne. Ilman hötkyilyä! Koen olevani rakastettu ja rakastan, tunnen ja nautin!

Ravintolisien osalta olen päätöksestä lipsunut...olen aina kokeillut kaiken mikä eteeni on tuotu ja viime vuoden lopulla kroppani oli varmasti joutunut liian monta kertaa koekaniiniksi ja sille oli annettava aikaa palautua. Kilpirauhasarvoni olivat huikeissa lukemissa vaikka olenkin toistakymmentä vuotta potenut kilpirauhasen vajaatoimintaa. Se pysäytti jotta mikäs nyt...mitäs kroppa nyt yrittää kertoa..missä mennään..mitä teen itselleni. Onko nämä kaikki sittenkään minulle hyvästä?

Koti ruuasta saadaan yleensä hyvin ravintoaineita (www.fineli.fi, kokeilkaa joskus kirjata päivän ruokanne ja syömisenne sinne ylös ja ottakaa yhteenveto, saatatte yllättyä), mutta kysymys onkin missä kunnossa kroppani ja varsinkin suolistoni on jotta imeytyykö sieltä yhtään mitään vai kolahtaako kaikki pönttöön!

Nollasin tilannetta ja useamman viikon jälkeen otin käyttöön vanhan hyvän (olen edellenkin parhaaksi tuoteeksi tämän todennut) omega-3 öljyn ja siihen rinnalle vain ja ainoastaan kilpirauhasen ehdoilla sitä vahvistavia vitamiineja muutaman, samoin jätin antibioottikuurin jälkeen maitohappobakteerin pävittäiseen käyttöön. Puhdasta ruokaa ja perus kotiruokaa edellen nauttien runsaan veden kera. Ja olo ja iho voi päivä päivältä taas paremmin ja paremmin...tunnen kuin olisin tullut jostain sumusta ulos....tunnen kun alkaa voimat ja virta palautua ja jaksan. Huikea tunne! Millon viimeksi on tuntunut näin hyvältä? Kauan kauan sitten....:)
Painoa en ole edes mitannut...olo on nyt tärkeämpi, peilistä katsoo iloinen kaunis ihminen hymyillen....sekö lie taika sitten kun tuntuu kuin olsin hoikentunut ja vaatteet mahtuvat paremmin päälle....oliko tämä kaikki sittenkin psykosomaattista niinkun Nipsu sanoi Muumi ja pyrstötähti elokuvassa. :)

Miten paljon mieli vaikuttaakin meihin...pitäisi aina vain muistaa jotta olemme psyko-fyysinen kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Tämä matka on vasta alussa ja tulet varmasti kuulemaan enemmänkin pohdintojani ja tuntemuksia. Mielelläni herättelisin myös ajatuksia sinne toiseen päähän ja jopa keskustelukin olisi suotavaa ja ihanaa....:)

Vaikka lunta tuleekin taivaan täydeltä niin toivottelen kaikille ihanaa alkanutta viikkoa ja suunnattoman kauniin viikonlopun jälkeen laitamma nyt sitten sen sisäisen aurinkomme tulille eli on - asentoon ja annamme sen paistaa täysillä siihen saakka kun taas kevät talven kaunis aurinko meitä hellii.....:)

Rakkain terveisin Minna

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kevät, valo, kauneus, sisäinen kauneus, herääminen, rakkaus

Joulua odotellessa...

Perjantai 9.12.2016 - Minna

Ei enää montaa viikkoa jouluun....alkaako stressi tuntua vai oletko päättänyt jotta tänä vuonna joulu tulee kiireettä, rauhassa ja nautiskellen?

Itse eilen olin upealle naisporukalle pitämässä pientä joulumyyjäisiltaa hyvinvoinnin teemalla. Pysähdyimme joulukiireiden keskellä hetkeksi pohtimaan omaa oloa ja kuuntelemaan mitä kroppamme kertoo meille. Oletko sinä milloin viimeksi pysähtynyt hetkeksi paikallesi ja kuunnellut miltä sinusta tuntuu? Tuntuuko, että pystyt pystähtymään ja rauhoittumaan kuuntelemaan kroppasi viestejä vai eikö vaan vauhtia saa pysäytettyä...ajatukset juoksee siellä täällä ja tuolla ja pitäisi vielä sitä tätä ja tuota.....mitä tapahtuisi jos istuisit hetken, hengittäisit syvään..keskittyisit hengitykseesi niin, että se kumpuaa vatsanpohjasta saakka....

Muutahan ei oikeastaan tapahtuisi kun se, että voisit paremmin...aivot saisi kunnolla happea ja ajatus kirkastuisi, kiire hellittäisi ja olo olisi paljon paljon parempi. Maapallo ei pysähtynytkään, joulu ei jäänyt tulematta eikä kenellekkään käynyt yhtään mitään. Kun mietit asiaa tarkemmin niin yleensä hymy nousee kasvoille....mitään ihmeellistä ei tapahtunutkaan!

Mietippäs tulisiko se joulu tänä vuonna pikkuisen vähemmällä? Entäs jos otat perheen mukaan siivoustalkoisiin tai tekemään joulua...tehkää siitä hauska yhdessä olemisen päivä jopa niiden pienempienkin kanssa, kyllä siellä pienessä kätösessä pölyjen pyyhintä rätti pysyy ja tarvitseeko se työn jälki ollakkaan niin täydellistä! Eikös nyt juuri ollut uusimmat suositukset jotta kotia ei pidäkkään puunata vaan pienen sotkun keskellä asuu onnellinen ja terve perhe! Pienelle siivooja-apulaiselle se voi olla unohtumaton kokemus...yhdessä tekemisen riemua ja yhdessä rakennettu joulua....ihanaa!

Vaadimmeko liikaa itseltämme tai asettaako ulkopuolinen maailma meille liikaa paineita mitä meidän joulussa tulee olla ja miten se tulee viettää? Mehän sitä jokainen omana perheenä vietämme joulua omassa kodissamme..oman näköistämme joulua. Se ajatus on vain meidän omassa päässämme, jotenka nyt avataan venttiilit ja päästetään ne ylimääräiset stressin aiheuttaja ajatukset "minun pitää sitä ja minun pitää tätä" pois  ja otetaankin tilalle rauha, joulumieli ja vain tarpeellinen. Joulu tulee silti!

Huomiseksi on luvannut säätiedoituksessa upeaa keliä jotenka otetaanko ja mennään ulkoilemaan koko porukalla...haetaan vaikka naapurikin mukaan...yhdessä nautitaan rauhasta ja kauniista talvipäivästä....kauniit, ihanat talvipäivät ovat unohtumattomia ja ne jos mitkä tuo talven ja joulun tuntua. Otetaan asenne jotta nautitaan tästä valosta, valkeudesta ja luonnon kauneudesta. Ja vedetään siellä ulkona raikasta pakkasilmaa keuhkot useamman kerran ajatuksen kanssa keskittyen rauhassa täyteen sisään hengityksellä ja ulos hengityksellä kaikki stressi samalla pois....niinkuin joku viisas on sanonut...nenän kautta sisään ja suun kautta ulos....ihastellaan kuin lapsena miten hienolta näyttää kun hengitys höyryää pakkasessa :)

Ihanaa viikonloppua kaikille! Ja muistetaan nyt rentoutua ja rauhoittua, vielä on aikaa jouluun! :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: joulu, rauha, talvi, rauhoittuminen

Uutta ja ihanaa....

Keskiviikko 30.11.2016 - Minna

Tänään on se suuri päivä kun iS CLINCAL- ihonhoitosarja rantautuu hoitolaan. Cosmocat on ensimmäinen hoitola suomessa jolla on iS CLINICAL- tuotteet jälleenmyynnissä ja käytössä!

Tämän sarjan kanssa se oli rakkautta ensisilmäyksellä kun sain tuotteet kokeiluun! Se tunne ja vaikutus ihossa ensimmäisestä kerrasta lähtien oli koko elämäni vaikuttavin kokemus ihonhoidon saralla! En koskaan olisi uskonut jotta ihonhoitotuotteet pystyvät pelkästään ilman koneita ja laitteita saamaan iholle sen puhtauden, kirkkauden, kuulauden, kiinteyden ja kosteutuksen! Hydra Facial laite vei sydämeni kokonaan ja niin vei tämä ihonhoitosarjakin! Ja kun nämä kaksi vielä yhdistää niin ollaan oikeasti aika ison mullistuksen äärellä kauneudenhoidon saralla! Maahantuojan mukaan oli lehdistönkin edustajat olleet mykistyneitä sarjan lanseeraustilaisuudessa! Voin hyvin samaistua heihin, jopa minä menin sanattomaksi ja vain silittelin omaa poskeani ensimmäisen kotihoito kerran jälkeen...iho on tuntunut joskus ennen teinivuosia viimeksi tältä....ja se oli vasta yksi normi iltapuhdistus kerta! Nyt tulokset vain paranee ja paranee jokaisen käyttökerran myötä...mustapäät ovat tiessään, iho on kauniin ja terveen värinen, kirjavuus on kadonnut ja uskaltauduin ihmisten ilmoille jopa ilman meikin ujetta kasvoilla!  Ripsiväriä kyllä laitoin! En olisi koskaan uskonut et  minun iho voisi olla monen tunnin ulkoilun jälkeen tasaisen värinen kaunis pakkasen rusotus poskilla...terveen ja raikkaan näköinen sen entisen "kirjava kuin maatiaskissan selkä"- efektien jälkeen! 

Tuotteet tulevat pienissä erissä ja täydentyy koko ajan! Samoin teemme hoitokokonaisuuden jolla saamme yhdistettynä Hydra Facial hoitoon lisää potkua!

Laittelen taas lisää tietoa mitä meillä tapahtuu....joulu lähestyy ja lahjakortti on aika kiva henkilökohtainen lahjaidea...vink vink 😉😉😉

Aurinkoa päivääsi 🌞

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: iS CLINICAL, tehokkaat tuotteet, ensimmäinen suomessa, parasta kauneudenhoitoa

Tästä lähtee 😊

Maanantai 28.11.2016 - Minna

Hei ja tervetuloa kotisivujen blogi kokeiluun....opetteluttaa taas tämä uusi media, mutta uutta on ihana aina oppia. Olenhan juuri aloittanut ravintovalmentajan koulutuksen ja alkuhirvityksen jälkeen oli ihanaa palata taas koulun penkille. Toki opiskelu on muuttunut omista kouluajoista aika huimasti, mutta niin sitä vaan vanhakin oppii uusia taitoja. Siitä saa taas intoa muutenkin elämään, se iänikuinen aloittaminenhan se on se uurin kynnys mikä on aina ylitettävä.

Ajatus blogista heräsi kun kokeilen itse tosi paljon eri kosmetiikka tuotteita ja tälläisena moni allergisena juuri sen oikean tuotteen löytäminen on aina välillä haasteellista. Ja ainahan on kiva kokeilla jotain uutta ja ihanaa ja sen ihanan haluaa jakaa toisille jotka panivat samojen ongelmien kanssa.

Tarkoitus on jakaa vinkkejä niin purkkien puolelta, mutta myös ravintoa ja sisäistä hyvinvointia unohtamatta. 

Nyt siis vielä hetki opetellaan tätä uutta mediaa, otetaan vinkkejä vastaan ja myös vihjeitä uusista tuotteista tai hoidoista!

Avoimin ja iloisin mielin uutta kohti, tervetuloa mukaan tälle matkalle ja mukaan viihttymään 😊

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kauneus, hyvinvointi, ravinto, ulkoinen kauneus