HOIDOT JA TUOTTEET

HF_kuva.

HYDRA FACIAL- kasvojenhoitolaite ja hoitoa täydentävät kotihoitotuotteet.

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial-ihonhoitoteknologia on laitehoito. Laitteen lisäksi hoitojen tekemiseen tarvitaan hygieenisiä kertakäyttöisiä patentoituja hoitopäitä, hoitoseerumeja ja teholiuoksia. Lisäksi tuotesarja sisältää kotihoitotuotteet, joiden avulla tehostetaan ja ylläpidetään hoidon tuloksia hoitolahoitojen välillä.

www.hydrafacial.fi ja lisää infoa soittamalla

ADVANCED NUTRITION PROGRAMME

On ilo esitellä ANP-vitamiinivalmisteet, joissa ei käytetä synteettisiä väri- eikä makuaineita, ei hiivaa, eikä myöskään maitotuotteita. Tuotteet on testattu parhailla käytössä olevilla menetelmillä ihosi kauneutta ja terveyttä ajatellen.

Kalaöljymme valmistetaan maailmanlaajuisesti tunnetussa, ensiluokkaista kalaöljyä tuottavassa Epax-yhtiössä kestävän kehityksen periaatteella. Epax-yhtiöllä on Friend of the Sea- sertifiointi, joten voit olla varma, että Omega 3 saadaan ympäristöä, erityisesti meriä suojellen.

Pakkauksemme ovat 100%:sti kierrätettyä materiaalia, jotka myös itse voit hävittää ekologisesti. Pakkausten painomuste on luontoon hajoavaa kasvisväriä.

Kuiva ilma on iholle haasteellinen. Ulkoisen kosteuden lisäksi on tärkeää muistaa, että ihoa on syytä kosteuttaa myös sisältäpäin, eikä pelkästään nesteillä. Korkealaatuiset Omega-öljymme yhdessä hyvän, tasapainoisen ruokavalion kanssa auttavat ihoa pysymään nuorekkaana ja hehkuvana.

Koska tunnetusti auringosta, sekä jossakin määrin myös keinotekoisista, ruskettamiseen kehitetyistä valoista saatavat ultraviolettisäteet nopeuttavat ihon vanhenemisprosessia (photoageing), suosittelemme hyödyntämään Skin Antioxidant-sekä Skin Vitamin A-tuotteidemme vahvoja antioksidantteja lieventämään valon aiheuttamaa ihon vanhenemista.

Apellis Oy on sitoutunut tuomaan maahan vain kestävän kehityksen periaatteilla tuotettuja ihon hyvinvointiin kehitettyjä lisäravinteita.

Nämä ihon hoidon uutuudet nyt myös kh Cosmocatista.

Kurkkaa maahantuojan sivut: www.apellis.fi (verkkokauppa tarjoaa tuotteita myös netin kautta, mutta saat tuotteet aina edullisemmin ostamalla ne suoraan hoitolasta)

YOUNGBLOOD

Meille kaikille hyvinvoinnistaan huolehtiville on Youngbloodin täysmineraalimeikkisarja luonnollinen valinta. Tuotteiden mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%. Mineraalien pigmentit obvat luonnollisia ja niillä on ainutlaatuinen peittokyky. Mineraalit ovat vedenpitäviä ja mikä parasta, antavat ihon hengittää ja hoitavat ihoa. Youngbloodin värisävyt ovat luonnolliset ja Suomalaiselle vaalealle iholle löytyy todella paljon vaihtoehtoja. Meikkipohjien luonnolliset sävyt peittävät huomaamamttomasti ihon pienet ja suuret virheellisyydet ja tuloksena on kaunis ja luonnollisen huomaamaton meikki. Youngblood antaa meille kaikille mahdollisuuden virheettömään ihoon…

Youngbloodin mineraalimeikkisarja on käynyt läpi Allergia- ja Astmaliiton tutkimukset ja on ainoanan  kokonaisena värikosmetiikkasarjana saanut liiton hyväksynnän.

Yhteistyötunnus on täysin puolueeton ja erittäin arvostettu.

Seuraavat tuotteet ovat saaneet Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen: Natural Mineral Foundation , Mineral Compact Foundation, Mineral Rice Setting Powder, Ultimate Concealer, Lunar Dust, Crushed, Mineral Blush, Pressed Mineral Blush, Lipstick, Lip Liner Pencil,Crushed Mineral Eyeshadow, Eye Liner Pencil

Oletko jo kokeillut mineraalimeikkiä? Kokeile vielä Youngbloodia ja huomaa ero.

Kaikki mitä tarvitset…Luonnollisesti!

Youngblood Allergia ja Astmaliiton sivuilla: www.allergia.com

MINCER- ihonhoitosarja

Me Mincerillä tiedämme, että jokaisen naisen ihon on erilainen ja tällöin ihon tarpeet myös ovat erilaiset. Mincer kosmetiikka pohjautuu tieteeseen ja pyrkii monipuolisesti vastaamaan ihonohoidon tarpeiisiin.

Siksi Mincer tajoaa räätälöityjä ratkaisuja käyttäjilleen.

Asiakkaamme ja kauneusalan viimeisimmät innovaatiot ja löydöt inspiroivat meitä myös kehittämään uusia ja ainutlaatuisia tuotteita.

Mincer Pharma. Beauty Recipes.

CND- käsien- ja kynsienhoitosarja ja lakat

CND Natural Nailcare

Ainutlaatuiset kynsien- ja käsienhoitotuotteet myös allergisille. Lakoista on poistettu mm.7 yleisintä allergiaa aiheuttavaa aineosaa.

CND™ on maailman suurin ammattilaisille suunnattujen kynsi-, käsi- ja jalkahoitotuotteiden valmistaja. CND™ tunnetaan innovatiivisista ja laadukkaista tuotteista.

Palava intohimo kynsiin on johtanut uraauurtaviin innovaatioihin, kuten maailman myydyimpään kynsikäsittelyyn (SHELLAC™), palkittuun pitkäkestoiseen VINYLUX™-lakkausmenetelmään (lakat löytyy myös meiltä ja kestää toista viikkoa hyvänä, Kovettuu 8 min.) sekä korjaavaan RescueRXx™-keratiinikuuriin.

Kaikki nämä brändit on palkittu lukuisilla kauneusalan palkinnoilla, muun muassa vuosittaisessa Danish Beauty Award -gaalassa. Turvalliset, laadukkaat ja palkitut hoitotuotteet kynsille, käsille ja jaloille.

GEELILAKKAUS

Geelilakkauksella saat upean kestävän lakkauksen jopa 3 viikoksi. Lakkaus on yksinkertainen ja nopea tehdä, lopputulos on ohut ja kiiltävä. Varpaankynsissä lakkaus pysyy kauniina jopa 2 kuukautta!

Geelilakkaus on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle. Koska geelilakkaus on yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakka, sillä ei voida rakentaa omaa luonnonkynttä, tämä tarkoittaa sitä että kynnen muotoa ja pituutta ei voida geelilakalla muuttaa. Mikäli luonnonkynnen pinta on hieman epätasainen, tätä voidaan kuitenkin geelilakkauksella korjata/peittää.

Kynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 3-5 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huollon yhteydessä vanha lakka nimensä mukaan (Soak-Off Gel Polish) liotetaan pois siihen tarkoitetulla hellävaraisella poistoaineella. Tämän jälkeen kynnelle levitetään uusi lakka, värivaihtoehtoja tulee koko ajan lisää.

JALKAHOITO

Jalkahoito alkaa aina jalkojen kylvetyksellä. Kovettumat poistetaan tarvittaessa siihen tarkoitetulla instrumentilla, jalat raspataan. Jonka jälkeen hoidetaan kynnet. Eli kynnet lyhennetään, viilataan, kynsinauhat siistitään ja kynnen aluset puhdistetaan. Halutessa kynnet myös lakataan. Jalkahoitoon kuuluu myös jalkojen hieronta mikä tehdään aina asiakkaan vaivat tai kipeät kohdat huomioiden. Hemmottelua joka minutti!

KÄSIHOITO

Alkaa käsien kylvetyksellä jonka jälkeen kynsinauhat siistitään, kynnet viilataan ja halutessaan asiakas saa kirkkaalla lakalla geelilakkauspinnoitteen kynnelle, mikä vahvistaa luonnollista kynttä ja kestää noin 2-3 viikkoa ja on heti kuiva LED- valolla kovetettuna. Käsihoidon kruunaa aina hieronta. Hoidon aikana annan vinkkejä ja neuvoja kuinka kynsien lohkeilua voi estää, kuinka lakka saadaan kestämään paremmin ja mitä vain asiakkaalle tulee kysyttävää niin aina neuvon ja opastan parhaani mukaan. Pakkasen puremille tai muuten ongelma kuiville käsille saatavilla myös paraffiinihoito. 

RIPSIPIDENNYKSET JA -TUUHENNOKSET

Tehdään aina asiakkaan omien ripsien ehdoilla. Ensin teemme konsultaation teemmekö suoraan ripset vai onko asiakkaalla mahdollisia todettuja allergioita jolloin varmistamme aina ennen varsinaisten ripsien tekoa muutamalla koeripsellä (ilmainen) liiman ja ripsimateriaalin sopivuuden asiakkaalle. Kahden viikon kuluttua voimme tehdä koko ripset jos reaktiota ei ole tullut. Pidän silmiä niin arvokkaina jotta tämä toimenpide on minusta aiheellista.

Liiman olen valinnut runsaasta liimaviidakosta mahdollisimman lyhyellä inci eli raaka-aine listalla olevaksi ja se on todettu nyt pitkän ajan kuluessa hyväksi ja monelle sopivaksi. Pidän aina useamman liiman valikoimissa jotta valinnan varaa on. Tykkään itse tehdä tuuheita ripsiä, koska minusta kun ripset ottaa niin ripsiväriä ei minusta enää tarvitse laittaa. Huolto tapahtuu noin 3-4 viikon välein, aina pyrkien mahdollisimman pitkälle venyttämään huoltoon tuloa. Silloin kun tuntuu ettei ripset enää asetu oikeille paikoilleen tai on tullut aukko paikkoja on aika tulla huoltoon. Ripsien tarkoitus on helpottaa elämää, eikä suinkaan tuhota omia ripsiä ja siksi juuri teen aina konsultaation enne ripsien laittoa jutellen ja käyden läpi mitä asiakas haluaa, mitä hänen ripset kantavat ja mikä on mahdollista laittaa. Esim. silmälasit (jotkut mallit) voivat rajoittaa esim. ripsen pituuden valinnassa. Aina on kuitenkin vaihtoehtoja jos ei ripsiä itsellen halua.....ripsiravinne ja hyvä ripsari niille ketkä haluavat ripset poistattaa tai pitää ja vahvistaa vain omia ripsiään. 

UUTENA LISÄNÄ KOKONAISVALTAISTA PALVELUA TÄYDENTÄMÄÄN TULOSSA

RAVINTOVALMETAJAN PALVELUT!

Soita ja kysy lisää! 

                           
Uusia ihania tuotteita ja uutuuksia tulee koko ajan lisää....seuraa sivuja!