HOIDOT JA TUOTTEET

Dermatude - vaihtoehto kasvojenkohotukselle

Dermatude-tuotemerkki edustaa ainutlaatuista ja innovatiivista metaterapiahoitoa. Metaterapiassa on kyse ihon aktivointiterapiasta jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa.

Metaterapiaa kutsutaan ”vaihtoehdoksi kasvojenkohotukselle” koska se on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat ihonhoidostaan enemmän tuloksia, mutta jotka eivät ole halukkaita otattamaan esimerkiksi botuliinitoksiinia tai muita pistoshoitoja, tai vielä radikaalimpiin hoitoihin kuten plastiikkakirurgisiin leikkauksiin. Dermatude- metaterapiahoito on hoitomuoto joita voivat tehdä kosmetologit tai sairaan/terveydenhoitajat joilla on aiheeseen riittävä koulutus. Hoitomuodon tulokset ovat kuitenkin yhtä näyttäviä kuin muissa invasiivissa hoitomuodoissa – kuitenkin ilman riskiä! Kun valitset Dermatuden, valitset luonnollisimman mahdollisen tavan kiinteyttää ja muokata ihon tekstuuria – turvallisesti samalla kun ihon rypyt ja juonteet häivyttyvät.

Metaterapia on edistynyt kaksitoimintoinen hoitomuoto jossa ihon pintaan tehdään tuhansia, mikroskooppisen pieniä, tarkkoja lävistyksiä jotka aktivoivat itsessään kehon luonnollisen korjautumismekanismin. Ihon luonnollinen kollageenintuotanto käynnistyy, kun siihen tehdään näitä mikrolävistyksiä. Hoidon aikana vaikuttavia aineita syötetään ihoon missä elävät solut ovat ne käyttöön ja saavat ravinteita. Aktiiviaineet auttavat ihoa parantumaan ja edistävät uuden kollageenin muodostumista saaden aikaan täydelliset olosuhteet näkyvien, luonnollisten ihonhoitotulosten aikaansaamiseksi.

Dermatude tarjoaa tehokkaat ratkaisut erityisesti ihon ikääntymisen tuomiin haasteisiin. Se edustaa uusinta ihonhoitoteknologiaa, jossa perinteistä neulaustekniikkaa on paranneltu siten että hoito on kivuttomampaa ja turvallisempaa, kuin tähän asti. Puhutaan metaterapia nimisestä hoitomuodosta, jonka Dermatude niminen yritys on kehittänyt ja patentoinut. Dermatudessa ei ole riskiä ihonalaiskudoksen vaurioitumisesta. Sen varmistavat patentoidut Flex Head- teknologia hoitopäät, jotka takaavat ettei neulat mene liian syvälle ihoon vaan hoitopää muotoilee ihon muotoja jolloin terät ulottuvat aina samaan syvyyteen joka kohdassa tasaisesti. Lisäksi kertakäyttöiset steriilit neulat takaavat täydellisen hygienisyyden. Lisäksi tässä hoitomuodossa erikoista on se että neulat eivät ole terästä vaan poly carbonaatti nimistä kovaa muovia, jonka ansiosta neulaus saadaan kivuttomammaksi.

Dermatude on siis markkinoiden turvallisin neulausjärjestelmä, joka ei aiheuta ihon alle arpikudosta joka ajan myötä kun iho ohenee, saattaa tulla esiin ihon epätasaisuutena.

Dermatude hoidoilla pystytään vaikuttamaan erityisesti veltostuneeseen ihoon sekä juonteisiin ja ryppyihin sekä pigmenttimuutoksiin.

Hoito voidaan tehdä pelkästään kasvoille tai sitten kasvoille kaulalle sekä decolleteelle. Dermatudella pystytään käsittelemään myöskin herkkä silmänympärysiho ja sen käsittely kuuluukin aina vakiona Dermatude hoitoihin.

HF_kuva.

HYDRA FACIAL- kasvojenhoitolaite ja hoitoa täydentävät kotihoitotuotteet.

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial-ihonhoitoteknologia on laitehoito. Laitteen lisäksi hoitojen tekemiseen tarvitaan hygieenisiä kertakäyttöisiä patentoituja hoitopäitä, hoitoseerumeja ja teholiuoksia. Lisäksi tuotesarja sisältää kotihoitotuotteet, joiden avulla tehostetaan ja ylläpidetään hoidon tuloksia hoitolahoitojen välillä.

www.hydrafacial.fi ja lisää infoa soittamalla

IS CLINICAL- ihonhoitosarja

SARJAN TUOTTEET OLI ENSIMMÄISENÄ SUOMESSA MEILLÄ MYYNNISSÄ!!!!

Yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista, monien julkkistenkin suosikki.A Class Beauty toimii maahantuojanen tänne aivan huikean, korkealaatuiselle tuotesarjalle, jossa on taustalla mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa.

Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja.


4beauty Finlandin- magneettiripset

Laadukkaat ja meille suomalaisten silmille suunnitellut ripset. Löytyy tuuheaa ja maltillisempaa ja kaikissa pituus on näyttävä, mutta hillitty. Magneettiripsien kiinnitykseen löytyy myös magneetti rajausväriä siveltimellä ja geelimäisenä. Tule sovittamaan ja opettelemaan magneettiripsien helppo käyttö.

ADVANCED NUTRITION PROGRAMME

On ilo esitellä ANP-vitamiinivalmisteet, joissa ei käytetä synteettisiä väri- eikä makuaineita, ei hiivaa, eikä myöskään maitotuotteita. Tuotteet on testattu parhailla käytössä olevilla menetelmillä ihosi kauneutta ja terveyttä ajatellen.

Kalaöljymme valmistetaan maailmanlaajuisesti tunnetussa, ensiluokkaista kalaöljyä tuottavassa Epax-yhtiössä kestävän kehityksen periaatteella. Epax-yhtiöllä on Friend of the Sea- sertifiointi, joten voit olla varma, että Omega 3 saadaan ympäristöä, erityisesti meriä suojellen.

Pakkauksemme ovat 100%:sti kierrätettyä materiaalia, jotka myös itse voit hävittää ekologisesti. Pakkausten painomuste on luontoon hajoavaa kasvisväriä.

Kuiva ilma on iholle haasteellinen. Ulkoisen kosteuden lisäksi on tärkeää muistaa, että ihoa on syytä kosteuttaa myös sisältäpäin, eikä pelkästään nesteillä. Korkealaatuiset Omega-öljymme yhdessä hyvän, tasapainoisen ruokavalion kanssa auttavat ihoa pysymään nuorekkaana ja hehkuvana.

Koska tunnetusti auringosta, sekä jossakin määrin myös keinotekoisista, ruskettamiseen kehitetyistä valoista saatavat ultraviolettisäteet nopeuttavat ihon vanhenemisprosessia (photoageing), suosittelemme hyödyntämään Skin Antioxidant-sekä Skin Vitamin A-tuotteidemme vahvoja antioksidantteja lieventämään valon aiheuttamaa ihon vanhenemista.

Apellis Oy on sitoutunut tuomaan maahan vain kestävän kehityksen periaatteilla tuotettuja ihon hyvinvointiin kehitettyjä lisäravinteita.

Nämä ihon hoidon uutuudet nyt myös kh Cosmocatista. Uutena myös uusi ja innovatiivinen Skin Youth BIONOME- maitohappobakteeri ja probiootti valmiste.

Suoliston hyvinvoinnista nauttii koko keho. Mikrobiomin epätasapaino saattaa aiheutua väsymystä, immuniteetin heikentymistä, tulehduksia, sekä ennenaikaista ihon vanhenemista. Monipuolinen ravinto on suoliston parasta huolenpitoa. Hyvinvoiva vatsa pitää sinusta huolta päästä varpaisiin!

Pakkauksessa on KAHDEN KUUKAUDEN ANNOS.

  1. MIKSI SKIN YOUTH BIOME OTETAAN ATERIAN YHTEYDESSÄ? (yleensä suositellaan tyhjään vatsaan)

Tarkkaan valitut ja valmistetut bakteerit ovat sellaisessa kasvupohjassa, että ne eivät hajoa mahalaukun hapoissa, vaan niitten imeytyminen tapahtuu vasta suolessa, näin ollen bakteerien vaikutus on paras mahdollinen.

  1. SÄILYVÄTKÖ KAPSELIN BAKTEERIT TUOREENA VAIKKA NIITÄ EI TARVITSE SÄILYTTÄÄ JÄÄKAAPISSA?

Skin Youth Biome™-kapselit on testattu niin vaativin menetelmin, että niille taataan viiden miljardin bakteerin säilymisen tuoreena koko pakkaukseen merkityn säilyvyysajan. Aktiiviset bakteerit on pakattu puumaisista kasvikuiduista valmistettuun kapseliin, sekä jokainen niistä vielä yksittäisiin alumiinikupliin, jotka suojaavat tuotetta valolta ja kosteudelta.

  1. AUTTAAKO TUOTE KOLLAGEENIN MUODOSTUKSEEN?

Kyllä. Lisätyn C-vitamiinin ansiosta Skin Youth Biome™ edistää kollageenin muodostusta

Kurkkaa maahantuojan sivut: www.apellis.fi (verkkokauppa tarjoaa tuotteita myös netin kautta, mutta saat tuotteet aina edullisemmin ostamalla ne suoraan hoitolasta)

YOUNGBLOOD

Meille kaikille hyvinvoinnistaan huolehtiville on Youngbloodin täysmineraalimeikkisarja luonnollinen valinta. Tuotteiden mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%. Mineraalien pigmentit obvat luonnollisia ja niillä on ainutlaatuinen peittokyky. Mineraalit ovat vedenpitäviä ja mikä parasta, antavat ihon hengittää ja hoitavat ihoa. Youngbloodin värisävyt ovat luonnolliset ja Suomalaiselle vaalealle iholle löytyy todella paljon vaihtoehtoja. Meikkipohjien luonnolliset sävyt peittävät huomaamamttomasti ihon pienet ja suuret virheellisyydet ja tuloksena on kaunis ja luonnollisen huomaamaton meikki. Youngblood antaa meille kaikille mahdollisuuden virheettömään ihoon…

Youngbloodin mineraalimeikkisarja on käynyt läpi Allergia- ja Astmaliiton tutkimukset ja on ainoanan kokonaisena värikosmetiikkasarjana saanut liiton hyväksynnän.

Yhteistyötunnus on täysin puolueeton ja erittäin arvostettu.

Seuraavat tuotteet ovat saaneet Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen: Natural Mineral Foundation , Mineral Compact Foundation, Mineral Rice Setting Powder, Ultimate Concealer, Lunar Dust, Crushed, Mineral Blush, Pressed Mineral Blush, Lipstick, Lip Liner Pencil,Crushed Mineral Eyeshadow, Eye Liner Pencil

Oletko jo kokeillut mineraalimeikkiä? Kokeile vielä Youngbloodia ja huomaa ero.

Kaikki mitä tarvitset…Luonnollisesti!

Youngblood Allergia ja Astmaliiton sivuilla: www.allergia.com


CND- käsien- ja kynsienhoitosarja ja lakat

CND Natural Nailcare

Ainutlaatuiset kynsien- ja käsienhoitotuotteet myös allergisille. Lakoista on poistettu mm.7 yleisintä allergiaa aiheuttavaa aineosaa.

CND™ on maailman suurin ammattilaisille suunnattujen kynsi-, käsi- ja jalkahoitotuotteiden valmistaja. CND™ tunnetaan innovatiivisista ja laadukkaista tuotteista.

Palava intohimo kynsiin on johtanut uraauurtaviin innovaatioihin, kuten maailman myydyimpään kynsikäsittelyyn (SHELLAC™), palkittuun pitkäkestoiseen VINYLUX™-lakkausmenetelmään (lakat löytyy myös meiltä ja kestää toista viikkoa hyvänä, Kovettuu 8 min.) sekä korjaavaan RescueRXx™-keratiinikuuriin.

Kaikki nämä brändit on palkittu lukuisilla kauneusalan palkinnoilla, muun muassa vuosittaisessa Danish Beauty Award -gaalassa. Turvalliset, laadukkaat ja palkitut hoitotuotteet kynsille, käsille ja jaloille.


JALKAHOITO

Jalkahoito alkaa aina jalkojen kunnon kartoituksella. jalat kylvetetään tarvittaessa, joskus kovettumien poisto on turvallisempi tehdä pehmentämättömiin jalkoihin. Kovettumat poistetaan tarvittaessa siihen tarkoitetulla instrumentilla ja jalat raspataan. Sen jälkeen hoidetaan kynnet. Kynnet leikataan, siistitään leikkauspinta viilalla, kynsinauhat siistitään ja kynnen aluset puhdistetaan. Halutessa kynnet myös lakataan. Jalkahoitoon kuuluu myös jalkojen hieronta mikä tehdään aina asiakkaan vaivat tai kipeät kohdat huomioiden. Hemmottelua ja kivutonta joka minutti!

KÄSIHOITO

Alkaa käsien kylvetyksellä jonka jälkeen kynsinauhat siistitään, kynnet viilataan ja halutessaan asiakas saa kynsien lakkauksen yhdellä värillä. Käsien hieronta aina kruunaa hoidon.

Hoidon aikana annan vinkkejä ja neuvoja kuinka kynsien lohkeilua voi estää, kuinka lakka saadaan kestämään paremmin ja mitä vain asiakkaalle tulee kysyttävää niin aina neuvon ja opastan parhaani mukaan. Pakkasen puremille tai muuten ongelma kuiville käsille saatavilla myös paraffiinihoito tai -naamio.


Soita ja kysy lisää!

Uusia ihania tuotteita ja uutuuksia tulee koko ajan lisää....seuraa sivuja!